Na beogradskom Sajmu turizma predstavljena zlatiborska gondola

Na beogradskom Sajmu turizma predstavljena zlatiborska gondola

Cilj prezentacije je da se na Sajmu predstavi Zlabor iz ptičje perspektive - nova atrakcija koja do sada nije viđena

0

Turistička organizacija Zlatibor je, kao i prethodnih godina, na beogradskom Međunarodnom sajmu turizma nastupala na štandu Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, na kome je promociju imala i zlatiborska gondola.
Bojana Božanić, direktorka JP „Gold gondola“, kaže da je ovo jedan od ključnih projekata koji bi do kraja godine trebalo da upotpuni ne samo turističku ponudu Zlatibora, već i cele Srbije.

„Poleti i prodiši sa zlatiborskom gondolom”

– Naš cilj je da ovom prezentacijom na Sajmu popunimo kapacitete do kraja godine, da predstavimo neke nove atrakcije koje do sada nisu viđene. Do sada su na Zlatiboru naši turisti mogli da uživaju u različitim atrakcijama, manifestacijama, hrani i piću, zabavnim parkovima i slično, ali ono što nisu mogli jeste da posmatraju Zlatibor iz ptičje perspektive, to je potpuno novi doživljaj, tako da našim sloganom „Poleti i prodiši sa zlatiborskom godnolom” želimo da privučemo turiste i da ih zainteresujemo za naš projekat koji bi trebalo da ugleda svetlost dana do kraja ove godine, kaže Bojana Božanić.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR