Претрага
[rstr_selector]

На деоници пута Лучани-Лис саобраћај обустављен до краја септембра због радова на изградњи моста

Према информацијама из Јавног предузећа „Путеви Србије”, до четвртка 7. јуна изводе се радови на кошењу путног појаса на државном путу, деоница Таково-Паковраће, у оба смера. Током извођења радова за саобраћај су заузете зауставне саобраћајне траке.

До краја септембра, обустављен је саобраћај на деоници пута Лучани – Лис због радова на изградњи моста преко реке Бјелице у Крстацу. Алтернативни путни правац за путничка возила је локални пут у Негришорима до државног пута у месту Турица, док се теретна возила преусмеравају од Гуче до Лучана преко Пожеге и Ариља.

Због радова на изградњи ауто-пута Паковраће-Пожега, до краја септембра је на снази измена режима саобраћаја на деоници Паковраће – Марковица. Саобраћај је преусмерен на девијацију и одвија се наизменичним пропуштањем возила.

Настављају се радови на редовном одржавању коловоза и путног појаса од Паковраћа до Асановца, па се због тога саобраћај сваког дана од 8 до 17 часова одвија наизменичним пропуштањем возила.

Актуелна је обустава саобраћаја на магистралном путу Пожега – Косјерић два пута у току дана, од 9 и 30 до 12 сати и од 13 до 15 часова. Радова има и на мосту који се налази на истом путу у Косјерићу, због чега је саобраћај обустављен и преусмерен.

Поделите вести