Претрага
[rstr_selector]

На обилазници око Чачка изводе се радови до 20. јуна

У другом делу дана очекују се обилнији краткотрајни пљускови, што може утицати на проходност појединих путева уз могуће застоје, саопштено је из Оперативног центра АМСС. Опасност у вожњи представљају одрони, као и колотрази и друга оштећења на путу која се теже примећују.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, данас од 10 до 17 часова изводиће се радови на одржавању опреме и система за управљање у тунелу Трбушани, на деоници аутопута петља Таково – петља Паковраће, у оба смера. За саобраћај ће бити затворене возна и зауставна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.

Исти радови изводиће се у тунелу Бранчић на деоници петља Љиг – петља Таково. Радови ће се изводити од 9 до 17 часова, у десној цеви тунела у смеру ка Чачку. У зони радова саобраћај ће се одвијати возном траком, а претицајна трака ће бити затворена за саобраћај.

На деоници петља Прељина – петља Паковраће од 7 до 15 часова, изводе се радови на кошењу путног појаса, уз заузеће зауставне траке у оба смера.

До 20. јуна се изводе радови на вијадукту на обилазници око Чачка на деоници Коњевићи – Чачак, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, док се на теретним возила задржавају вишесатно на излазу из земље ка Хрватској и Мађарској.

Поделите вести