[rstr_selector]

На прилазима зимским туристичким центрима саобраћај умереног интензитета

Због почетка радне недеље појачан је саобраћај унутар градова, док се на фреквентним путним правцима и прилазима зимским туристичким центрима не очекује већи број возила и саобраћај је умереног интензитета, обавештавају из АМСС. Повремена киша данас може условљавати мокре коловозе па се возачима саветује да брзину кретања прилагоде условима на путу. На деоницама на којима се изводе радови вожњу треба прилагодити актуелним изменама.
У току су радови на рехабилитацији пута Костојевићи – Варда. Саобраћај се одвија према постављеној сигнализацији.
На магистралном путу између Златибора и Борове Главе возила се наизменично пропуштају семафорском сигнализацијом, а на деоници Куманица – Камењача саобраћај се на једном делу пута одвија девијацијом и забрањен је за камионе са приколицом.
Због радова на изградњи обилазнице око Горњег Милановца, обустављен је саобраћај на деоници Таково – Клатичево, а због радова на изградњи кружног тока на улазу у Горњи Милановац, затворена је Улица кнеза Александра у смеру ка центру града из правца Невада.
Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема задржавања, док су на теретним она вишесатна на излазу из земље ка Мађарској, Хрватској и Бугарској.

Поделите вести