[rstr_selector]

Наизменично пропуштање возила на деоници Мрчајевци-Краљево због радова на изградњи надвожњака

Повремено јачи пљускови на појединим деоницама отежавају вожњу, како због мокрих коловоза тако и због смањене видљивости коју ствара ниска облачност на превојима. У јутарњим сатима магла може додатно успоравати саобраћај на путевима поред река и у  котлинама, саопштио је јутрос АМСС. У вишим пределима отапање снега доноси опасност од одрона, којих због кише може бити више на путевима кроз стенске усеке и клисуре, што је додатни разлог да возачи буду опрезнији и возе спорије.

Према информацији из ЈП ,,Путеви Србије” до 1. априла изводиће се радови на редовном одржавању деонице магистралног пута Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање. Саобраћај се у зони радова од 8.00 до 16.00 часова одвија наизменичним пропуштањем возила, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

На деоници магистралног пута Чачак – Пожега у зони петље Паковраће, због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, брзина кретања је ограничена, а због радова на изградњи надвожњака на деоници магистралног пута Мрчајевци – Краљево, као и на деоници Љиг  – Мионица због радова у Бањи Врујци, возила се пропуштају наизменично.

Према подацима Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима овог јутра нема дужих задржавања, док теретна возила чекају око 3 сата на граничном прелазу Хоргош и око сат и по на граничном прелазу Келебија.

 

 

 

Поделите вести