[rstr_selector]

Најављена искључења струје на територијама Чачка, Драгачева и Ивањице

Према информацији из Диспечерског центра Електродистрибуције Чачак, од данас до петка 20. октобра изводиће се радови на реконструкцији мреже ниског напона, због којих ће потрошачи у Остри, који се напајају са трафостанице Кула, извод ка Трепчи, остајати без струје од 8 до 16 часова.

Данас ће у истом периоду без струје бити потрошачи у Коњевићима на Живанића путу, који се напајају са трафостанице Чемерница.

На територији Драгачева, због радова на раскресу растиња у траси далековода данас од 8 до 17 часова струју неће имати села Драгачица, Расовац, Горачићи и Губеревци.

Због радова на измештању далековода Пожега – чвор Бељина у траси деонице на укрштању са ауто-путем Прељина – Пожега, данас и сутра од 9 до 16 часова без струје ће остати заселак Обреновићи у Марковици.

У Ивањици су за данас планирани радови на мрежи ниског напона који ће се изводити од 8 до 15 часова, а струју неће имати потрошачи из Димитријевића.

Поред тога, настављају се радови због којих повремене прекиде у напајању, од 8 до 16 часова, могу имати потрошачи из Косовице, заселак Орестијевићи и потрошачи у Буковици, у делу насеља испод фирме „Дарекс”, а од 7.30 до 18 часова потрошачи у делу Куманице, засеок Ђокићи.

Ови радови ће се изводити до петка 20. октобра.

Поделите вести