Претрага
[rstr_selector]

Најављена искључења струје у Ивањици и Драгачеву

Због радова на реконструкцији дистрибутивне електроенергетске мреже, који ће се од данас до 29. фебруара изводити на подручју Драгачева, од 8 до 17 часова струју неће имати корисници на подручју Доње Краварице, потес Милекићи на изводу за Голубац. Део Милатовића, заселак Ружићи, такође остаје без струје од 8 до 17 часова због радова на мрежи који су најављени до краја фебруара.

На подручју Ивањице за данас су најављена искључења струје због радова на редовном одржавању трафостанице Стари Град који ће се изводити од 9 до 13 часова. У том периоду без струје ће бити корисници у деловима улица Милинка Кушића до центра, Бошка Петровића од аутобуске станице до суда и Мајора Илића од центра до Улице Бошка Петровића.
У оквиру радова на редовном одржавању трафостанице Дом Културе од 10 до 14 часова струју неће имати корисници у Улици Браће Рабреновић, десна страна, у делу Улице Милојице Николића од малих Ерчега до Дома културе и у делу Венијамина Маринковића, од раскрснице до Улице Браће Рабреновић.

Поделите вести