Претрага
[rstr_selector]

Најављени радови на деоници пута Лучани – Лис од 30. августа до 1. септембра

Ближи се крај августа па се очекује и постепен крај летње туристичке сезоне и мањи број возила на путевима, али се сезона радова наставља па возачи треба да рачунају на застоје и успорен саобраћај на појединим деоницама.

ЈП „Путеви Србије“ обавештава да ће се од среде 30. августа до петка 1. септембра изводити радови на измештању телекомуникационих каблова на делу државног пута, деоница Лучани – Лис, смер ка Гучи. У зони радова у дужини од 50 метара саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и биће ручно регулисан. Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

До 31. августа од 7 до 17 часова радиће се на насипању банкине на државном путу, деоница Паковраће – Прељина у смеру ка Прељини, а за саобраћај ће бити затворена зауставна трака.

На деоници пута Чачак-Горичани, до 22. септембра ће трајати радови на поправци плочастог пропуста у Горичанима, уз регулисање саобраћаја адекватном сигнализацијом.

До 31. октобра ће трајати радови на санацији моста преко Горевничке реке у Горњој Горевници, деоница пута Брезна-Трбушани. Током извођења радова, од 7 до 17 часова, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

До 28. децембра изводиће се радови на реконструкцији постојеће саобраћајнице са бициклистичком стазом и одмориштима, која спаја Лучане, односно Дљин, и Овчар Бању. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом, а током њиховог извођења режим саобраћаја је наизменично пропуштање возила.

Поделите вести