[rstr_selector]

Наплатне станице отворене 24 сата, очекују се гужве на свим путним правцима у земљи

ЈП „Путеви Србије“ је саопштило да спремно и организовано  дочекује овај викенд када се, због повратка грађана са годишњих одмора, очекују гужве на свим путним правцима у земљи. Наводе да је интензивиран рад на наплатним станицама, да сви наплатни канали, канали за дистрибуцију картица и канали за електронску наплату путарине раде 24 сата дневно без паузе, док повећан број инкасаната обезбеђује несметан пролазак возила на ауто-путевима.

Из овог предузећа обавештавају да се због радова на појединим деоницама могу стварати гужве у саобраћају и апелују на возаче да поштују измењене режиме и привремену сигнализацију.

Радови на одржавању моста преко реке Деспотовице у Брђанима су завршени, па се на овој деоници саобраћај сада одвија према нормалном режиму.

До 31. августа од 7 до 17 часова изводиће се радови на насипању банкине на државном путу, деоница Паковраће – Прељина у смеру ка Прељини, а за саобраћај ће бити затворена зауставна трака.

На деоници пута Чачак-Горичани, до 22. септембра ће трајати радови на поправци плочастог пропуста у Горичанима, због чега је на овој деоници кретање возила успорено и регулисано саобраћајном сигнализацијом.

До 31. октобра, у времену од 7 до 17 часова, радиће се на санацији моста преко Горевничке реке у Горњој Горевници, деоница пута Брезна-Трбушани. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Поделите вести