Narodna kuhinja u Čačku dobila novog koordinatora

Narodna kuhinja u Čačku dobila novog koordinatora

Zahvaljujući kadrovskim promenama poboljšani su uslovi rada a kuhinja sada znatno bolje funkcioniše, kažu u ovoj organizaciji

0

Crveni krst Srbije je na mesto koordinatora Narodne kuhinje u Čačku umesto Tomislava Boškovića postavio Radu Gavrilović, dugogodišnju radnicu ove organizacije. Dragomir Šipetić, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja, naglašava da je zahvaljujući ovoj promeni situacija u Narodnoj kuhinji mnogo povoljnija.

– U Narodnoj kuhinji su do skoro vladali loši higijenski uslovi, a kvalitet namirnica nije bio zadovoljavajući. Ovih dana došlo je do kadrovskih promena zahvaljujući kojima kuhinja sada znatno bolje funkcioniše. Uvedena je kontrola namirnica koje se koriste za spremanje obroka, tako da će korisnici sada konzumirati kvalitetnu hranu, kaže Šipetić.

Radi se na poboljšanju higijene u kuhinji

 – Grad je izdvojio određena sredstva koja ćemo iskoristiti za renoviranje kuhinje. Cilj nam je da zamenimo pločice i nabavimo novi inventar. Pored toga, kupili smo i novo vozilo za dostavu, tako da će sve ovo umnogome pomoći da čačanska Narodna kuhinja svojim korisnicima pruži pristojne obroke, navodi Šipetić.

POSTAVI ODGOVOR