[rstr_selector]

Nastavljaju se radovi na elektro-mreži

Elektrosnabdevanje

struja-1-servis-obrPrema informaciji iz Elektrodistribucije u Gornjem Milanovcu danas će od 8.00 do 15.00 časova bez struje zbog radova na niskonaponskoj mreži biti zaselak Tolića kosa-Glišići u Pranjanima, a sutra u istom vremenskom periodu i u istom selu stanovnici zaselaka Ornica-Tanaskovići i Beli kamen-Stanojevići. Gornjomilanovačka Elektrodistribucija najavljuje i da će od 20-23.decembra od 8.00 do 15 časova bez struje, zbog radova na niskonaponskoj mreži, biti stanovnici zaseoka Povito brdo-Žižovići u Leušićima, od 20-24.decembra od 9.00 do 16.00 časova stanovnici Majdana-izvod prema školi, Popovići i Banovići, a od 20-23.decembra, takođe od 9.00 do 16.00 časova stanovnici zaselaka Perovo brdo-Martinovići i Vrelo u Brusnici. Prema infomacijama iz čačanske, ivanjičke i Elektrodistribucije u Guči, stanovnici ovih sa ovih područja strujom će danas biti uredno snabdeveni s obzirom na to da nema kvarova na elektromreži, a u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi struja bila planski isključena.

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrU ulicama Dragiše Mišovića i Radnih brigada u Čačku došlo je do pucanja dve vodovodne cevi zbog čega su radnici „Vodovoda“ angažovani na otklanjaju kvara, pa se normalizacija vodosnabdevanja očekuje u toku dana.     Na područjima Gornjeg Milanovca, Ivanjice i Lučana vodosnabdevanje je uredno, saopšteno je iz tamošnjih komunalnih preduzeća.

Grejanje

grejanje-1-servis-obrIsporuka toplotne energije na području Moravičkog okruga danas je uredna. Prema informacijama iz toplana u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima nema kvarova na sistemu grejanja, a za danas nisu planirani ni radovi zbog kojih bi grejanje bilo isključeno.

Autobuski saobraćaj

autobus-servis-80x80-obrAutobuski saobraćaj se obavlja redovno, kažu u čačanskom Autoprevozu. Ovog jutra nije bilo otkazanih polazaka ili dužih kašnjenja. Kašnjenja od 5-10 minuta u ovom preduzeću tolerišu i ne smatraju vrednim pomena. Dežurni telefon za informacije o polascima je 032/222-461.

Železnički saobraćaj

voz-servis-80x80-obrInformacija sa železničke stanice u Čačku ukazuje na to da vozovi ove subote saobraćaju po redu vožnje, bez kašnjenja ili otkazanih polazaka. Sa zimskim režimom saobraćaja putnici se mogu detaljnije upoznati na sajtu Srbija voza, dok je dežurni telefon za informacije je 222-518.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ambulanti pregledali 34 pacijenta i još 40 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 24 ambulantna pregleda i 10 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 60 puta od čega 6 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-3-servis-obrOčekuje se postepeno pobolјšanje biometeoroloških prilika za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim obolјenjima, a u predelima sa maglom astmatičari mogu osetiti tegobe. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolјa i problemi sa snom.

Porodilište

bebee-servis-obrPrvi dan vikenda obeležiće četiri lepe vesti. To nam ujedno govori i da je Moravički okrug u prethodna 24 časa dobio četiri nova stanovnika. U porodilištu u Čačku rođene su dve devojčice i jedan dečak, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu jedan dečak.

Policijska uprava

policija-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku, na području Moravičkog okruga u prethodna 24 časa dogodila se jedna saobraćajna nezgoda i to u Čačku i u njoj nije bilo povređenih osoba. Radarske kontrole danas će brzinu kretanja saobraćaja kontrolisati u Preljini od 14.00 do 17.00 časova.

Поделите вести