Nastavljeni radovi na izgradnji fiskulturnih sala u školama u Bresnici i Donjoj...

Nastavljeni radovi na izgradnji fiskulturnih sala u školama u Bresnici i Donjoj Trepči

,,U toku je izrada projekta za fiskulturnu salu u Trnavi koja će biti izgrađena 2021. godine”

0
Škola u Bresnici

Radovi na izgradnji fiskulturnih sala u osnovnim školama „22. Decembar“ u Donjoj Trepči i “Đeneral Marko Đ. Katanić” u Bresnici su nedavno nastavljeni. Za fiskulturnu salu koja će se naradne godine graditi u školi „Sveti Đakon Avakum“ u Trnavi, u toku je izrada projekta, a uskoro se očekuje i rekonstrukcija zgrade Starog načelstva u Čačku, najavljuje Vladan Milić, pomoćnik gradonačelnika Čačka za oblast društvenih delatnost.
– Aktivnosti koje su bile prekinute sredinom marta se nastavljaju. Radovi u Donjoj Trepči nisu ni prekidani, ali su bili manjeg intenziteta zbog ograničenog broja radnika koje je poslodavac mogao da dovede na gradilište. Trenutno se rade zemljani radovi, kanalizaciona i vodovodna mreža i očekujemo da će uskoro krenuti da rade i u unutrašnjosti objekta. Što se tiče fiskulturne sale u Bresnici, balon sala je dobila svoj oblik, postavljeni su nosači i cerada na balon sali, a ovih dana očekujemo da se krene sa izgradnjom školske kuhinje. U toku je izrada projekta za fiskulturnu salu u Trnavi koja će biti izgrađena 2021. godine. Pored toga, ovih dana bi trebalo da počne i rekonstrukcija zgrade Starog načelstva Čačku. U planu je da se rekonstruiše fasada, krov, a izvešće se drugi radovi koji su neophodni, tako da bez obzira na tešku situaciju koja je zadesila čačansku privredu i lokalnu samoupravu, mi ćemo većinu započetih radova nastaviti i deo planiranih investivcija odraditi.

Radovi u školi „Ratko Mitrivoć“ teku po planu 

– Rekonstrukcija Osnovne škole „Ratko Mitrović“ ide po planu i radovi se privode kraju. Ttrenutno se radi na parternom uređenju dvorišta, u planu je nabavka novog nameštaja i sve će biti spremno za početak nove školske godine, rekao je Vladan Milić.

POSTAVI ODGOVOR