[rstr_selector]

Nesmetano snabdevanje vodom i strujom

Elektrosnabdevanje

struja-servis-obrPrema informacijama dežurnih dispečera u pogonima Elektrodistribucija Čačak, Gornji Milanovac, Ivanjica i Guča, stanovnici Moravičkog okruga danas su uredno snabdeveni električnom energijom. Nema kvarova na elektromreži, a u toku dana na celoj teritoriji okruga neće biti ni radova zbog kojih bi struja bila planski isključena.

Vodosnabdevanje

voda-servis-obrPrema rečima nadležnih u čačanskom „Vodovodu“, u toku protekle noći došlo je do pucanja vodovodne cevi u Rajićevoj ulici zbog čega je ovaj deo grada bez vode. Radovi na otklanjanju kvara su u toku i trebalo bi da vodosnabdevanje bude normalizovano u toku prepodneva. Ostali delovi Čačka, kao i područja Gornjeg Milanovca, Ivanjice i Dragačeva vodom bi danas trebalo da budu uredno snabdeveni.

Grejanje

grejanje-1-servis-obrSistem daljinskog grejanja u Moravičkom okrugu danas nesmetano funkcioniše. Toplane u Čačku, Gornjem Milanovcu i Guči isporuku toplotne energije vrše prema planu i bez kvarova i radova na mreži.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku u toku prethodna 24 časa obavili su 37 ambulantnih pregleda i imali isti broj intervencija na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu u ordinaciji su pregledali 27 pacijenata i još 9 prilikom kućnih poseta.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-servis-obrUsled očekivanih biometeoroloških prilika osobama sa srčanim i astmatičarima se i dalјe savetuje izvesna opreznost. Promenlјivo raspoloženje i glavobolјa su mogući kod meteoropata. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

Porodilište

beba-1-servis-obrU toku proteklog dana i noći u našem okrugu je rođeno pet beba. U porodilištu u Čačku rođena su tri dečaka i dve devojčice, dok u Gornjem Milanovcu nije bilo porođaja.

Policijska uprava

policija-servis-obrPrema informacijama Saobraćajne policije u Čačku, na području Moravičkog okruga u toku prethodna 24 časa dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lakše telesne povrede. Radari će danas na teritoriji okruga kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja prema sledećem rasporedu: 7.00-10.00 Preljina, 10.00-13.00 Majdan, 14.00-17.00 Čačak i 9.00-17.00 Ivanjica.

 

Поделите вести