Nova filmska ostvarenja ne repertoaru Doma kulture

Nova filmska ostvarenja ne repertoaru Doma kulture

0

spajdermen-obrU Domu kulture u Čačku u četvrtak će biti prikazan film „Spajdermen: povratak kući“ snimljen u Sjedinjenim Američkim Državama ove godine. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživeo sa Osvetnicima, Piter kojeg tumači Tom Holand, vraća se kući u kojoj živi sa tetkom Mej u tumačenju Marise Tomej, gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark kojeg glumi Robert Dauni Džunior. Piter pokušava da se vrati svojoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli o tome da još mora da se dokaže kao superheroj. A pravi trenutak za to će možda doći i mnogo ranije nego što se Piter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – Lešinar kojeg tumači Majkl Kiton. film je režirao Džon Vots, a projekcija počinje u 20.30 časova.

planeta-majmuna-obrAmerički film ovogodišnje produkcije, „Planeta majmuna“, biće prikazan u čačanskom Domu kulture u petak u 20.30 časova. Film prati zajednicu genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar. Zajednica ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom. Neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete. Film je režirao Mat Rivs, a uloge tumače Endi Serkis, Vudi Harelson, Stiv Zan i Džudi Grir.

valerijan-obrA i u četvrtak, i u petak biće prikazan film „Valerijan i carstvo 1000 planeta“. Ovo je film koji govori o Valerijanu i Lorelajn koji su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelajn, međutim ona će ga odbiti zbog njegove prošlosti sa ženama. Po Zapovednikovoj direktivi njih dvoje su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve. Ovaj američki film ovogodišnje produkcije režirao je Lik Beson, a uloge tumače Klara Delevinj, Dejn de Hana i Klajv Oven. Projekcije oba dana počinju u 18.00 časova.

POSTAVI ODGOVOR