Nove tri medalje za bicikliste ,,Borca”

Nove tri medalje za bicikliste ,,Borca”

Na Kupu Srbije u ciklo krosu održanom u Novom Sadu u kategoriji poletaraca prvo mesto osvojio je Boško Veličić, u kategoriji seniora drugi je bio Stefan Stefanović, dok je u kategoriji kadeta treće mesto osvojio Bogdan Milošević.

0

U organizaciji biciklističkog kluba INVICTABIKE iz Novog Sada juče je održana nova trka za Kup Srbije u ciklo krosu. Trka je održana na Dunavskom keju kod Ribarskog ostrva u Novom Sadu. U kategoriji poletaraca, koji su vozili tri mala kruga, ubedljivu pobedu ostvario je Boško Veličić, kome je ovo bila poslednja trka u ovoj starosnoj kategoriji i na najbolji način prelazi u sledeću starosnu kategoriju – mlađi kadeti.

Kadeti ‚‚Borca” osvojili treće i šesto mesto

U kategoriji kadeta, koji su vozili šest velikih krugova, kadet ‚‚Borca” Bogdan Milošević vodio je veliku borbu za najviši plasman, ali je na kraju osvojio treće mesto. Drugi takmičar ‚‚Borca”, Dimitrije Jeremić, osvojio je šesto mesto.

Drugo mesto za seniora ‚‚Borca”

U kategoriji seniora, koji su vozili osam velikih krugova, takmičar ‚‚Borca” Stefan Stefanović vodio je veliku borbu sa trenutno najboljim takmičarem u ovoj disciplini, Aleksandrom Romanom iz beogradskog Partizana. S obzirom na to da je ovo Stefanu druga trka u ovoj biciklističkoj disciplini, pokazao je zadovoljavajuću tehniku i spremnost, ali nije mogao više od drugog mesta. Ovo je veliki podstrek da tokom zime nastavi trenažni proces u ovoj disciplini i da spreman dočeka Prvenstvo Srbije koje će se održati krajem januara naredne godine.

 

POSTAVI ODGOVOR