Претрага
[rstr_selector]

Novi konkursi za direktore čačanskih javnih preduzeća

Komisija za imenovanje direktora čačanskih javnih preduzeća dala je predlog da se ponovo raspiše konkurs za izbor direktora u svim javnim preduzećima pod izgovorom da dokumentacija koju su kandidati podneli u prvom krugu nije bila potpuna.

Konačnu odluku o tome da konkurs ponovo bude raspisan u „Gradcu“, „Vodovodu“, „Grejanju“, „Gradskom zelenilu“,“ Moravcu“, „Komunalacu“ i „Parking servisu“ doneće odbornici na sledećoj Skupštini.

Komisija je našla da pojedini kandidati za rukovodioce u gradskim preduzećima nemaju uverenje o poslovnoj sposobnosti. Među pretendentima na direktorske fotelje bilo je i onih koji su komisiji dostavili kompletnu dokumentaciju, međutim, njima su nedostajale najvažnije ulaznice za ovakve političke igre – partijske knjižice stranaka na vlasti.

Prema nekim najavama, uslovi za novi konkurs ostaće isti, ostaje samo da se vidi od koga i kako će kandidati za 15 dana, pribaviti papir koji potvrđuje njihov kredibilitet, odnosno koji dokazuje da su čisti pred licem pravde.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *