[rstr_selector]

Обавештење о организацији саобраћаја и паркирања током концерта Здравка Чолића

Током концерта, тј. од 18.00 часова, за саобраћај ће бити затворене улице Жупана Страцимира и Кужељева.

Јавно предузеће „Градац” Чачак обавештава суграђане и госте који долазе на концерт Здравка Чолића, заказан за суботу 2. септембра у 21 час на Градском тргу, о изменама у режиму саобраћаја и паркирања у граду. Обавештење преносимо у целости:

„Због великог интересовања и очекиваног великог броја посетилаца концерту Здравка Чолића, у циљу што боље организације самог концерта, смањења гужви у саобраћају и организовању паркирања, обавештавамо све грађане Чачка и посетиоце који долазе из других градова и земаља у окружењу да ће бесплатно паркирање бити организовано на простору пијаце у Љубићу (Google линк: https://maps.app.goo.gl/skF9jTUyHpPrK8sy7) где је обезбеђено око 400 паркинг места на 1,3 км удаљености од места концерта, као и на паркингу код Ловца (https://maps.app.goo.gl/H4psHVbpicnrc4uh9), где је обезбеђено око 200 паркинг места на удаљености од 0,8 км од Градског трга где се концерт одржава (https://maps.app.goo.gl/7KDsmqMrycmmFWEL8).

У улицама са четири коловозне траке ће бити омогућено коришћење десне коловозне траке за паркирање:

Булевар војводе Путника – https://maps.app.goo.gl/soxMA5YujcvviYLp8

Булевар Вука Караџића – https://maps.app.goo.gl/REgZF54EzBP5RZFh9

Булевар Танаска Рајића – https://maps.app.goo.gl/S6GeCNCKeCAbCTKLA

Булевар ослобођења – https://maps.app.goo.gl/SDmc75mcDp19Zqh76.

Саобраћајна полиција и редари ЈКП „Паркинг сервис“ Чачак ће вршити регулисање и усмеравање посетилаца на поменуте локације.

Током концерта, тј. од 18.00 часова, за саобраћај ће бити затворене улице Жупана Страцимира и Кужељева.

Молимо све учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и инструкције Саобраћајне полиције и редара.

Поделите вести