OBNOVLJEN TEREN U GRADU KOŠARKE: „Želovo“ osvanulo sa novim izgledom

OBNOVLJEN TEREN U GRADU KOŠARKE: „Želovo“ osvanulo sa novim izgledom

Otvoreno je renovirano „Želovo“ igralište koje je zahvaljujući kompaniji Mozzart dobilo potpuno drugačiji izgled. Na otvaranju prisustvovale neke od najvećih košarkaških legendi

0

U okviru projekta koji sprovodi kompanija Mozzart „Sto terena za jednu igru“, otvoreno je renovirano „Želovo“ igralište. Čast da obnovljeni košarkaški teren ponese njegovo ime dobio je proslavljeni košarkaš Dragan Kićanović, koji je početkom sedamdesetih godina na ovom mestu napravio prve sportske korake. On se zahvalio svima koji su zaslužni za ovaj događaj i rekao da je ovo jedan od najlepših dana u njegovom životu.

Košarkaške legende podržale novi naziv terena

Otvaranju je prisustvovao i Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope, koji je istakao da Kićanović zaslužuje da teren ponese njegovo ime:
– Na ovom terenu sam odrastao igrajući basket i on za mene ima veliki značaj. Svi zajedno smo ovde proveli mladost, tako da je logično da teren ponese ime po Draganu Kićanoviću, kaže trenerska legenda.

Svečanost je svojim prisustvom upotpunio i proslavljeni Dušan Duda Ivković koji nije skrivao oduševljenje i ponos što je nekada trenirao čačanske košarkaške asove.
– Izuzetno sam ponosan što sam Kićanu bio trener, i srećan jer se to pretvorilo u prijateljstvo koje traje čitav život. Želim da pohvalim Mozzart i njihovu akciju jer su omogućili čačanskim sportistima da treniraju u odličnim uslovima, rekao je Duda Ivković i poželeo veliki uspeh čačanskom sportu, a posebno našoj košarci.

POSTAVI ODGOVOR