[rstr_selector]

Обустава саобраћаја на деоници регионалног пута од петље Таково до Горњег Милановца и даље на снази

Пораст дневних температура топи снег у вишим пределима и због тога су коловози у овим подручјима местимично мокри, а одрони земље и камена чести, па из АМСС саветују возачима да обрате пажњу на деонице код тунела, кроз клисуре и усеке, као и на путевима који воде у више пределе.

Саобраћај је и даље обустављен због радова који се изводе на деоници регионалног пута од петље Таково до Горњег Милановца. Обилазни пут води преко Клатичева и Бруснице, а може се и Ибарском магистралом преко петље Љиг.

У току су радови на обнови коловоза на магистралном путу између Златибора и Борове Главе где се возила крећу наизменичним пропуштањем уз помоћ семафора.

Због реконструкције државног пута Куманица – Камењача, у оквиру које се изводе и радови на изградњи четири моста, саобраћај се на једном делу пута одвија девијацијом, а забрањен је за камионе са приколицом.

Према подацима Управе граничне полиције, на граничном прелазу Батровци теретна возила на излазу из земље овог јутра чекају око десет сати, а на Шиду два сата. На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Поделите вести