Obustava saobraćaja na putu ka Vrnčanima

Obustava saobraćaja na putu ka Vrnčanima

0
Foto: Arhiva Dženarika info

Zbog radova na sanaciji lokalnog puta ka Vrnčanima, saobraćaj će narednih dana biti obustavljen u oba pravca, zbog mehanizacije na putu i uskog kolovoza. Obustava saobraćaja će trajati svakog dana od 07.00 do 17.00 časova.

Elektrosnabdevanje

U Čačku, Ivanjici, Guči i Lučanima nema planiranih isključenja struje za danas, u Gornjem Milanovcu su radovi koji su bili planirani za danas odloženi za sredu, na elektromrežama nema ni većih kvarova tako da je snabdevanje strujom uglavnom urednom. u Arilju će od 8 do 14 časova bez struje biti potrošači koji se napajaju sa trafostanica Vraneši, Vratlo i Vojinovići.

Vodosnabdevanje

U ulici Kneza Miloša kod broja 124 je došlo do kvara na vodovodnoj mreži. Kvar će biti saniran u toku dana, a moguće je kratkotrajno nestajanje vode na pomenutoj lokaciji dok traju radovi na popravci.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku lekari su imali dosta posla u toku prethodna 24 sata, evidentirano je 86 intervencija od kojih 26 u ordinaciji, a čak 60 na terenu. U Gornjem Milanovcu lekari su u stanici hitne pomoći pregledali 33 pacijenta, a obavili su i pet kućnih poseta.

Bioprognoza

Očekivana biometeorološka situacija može nepovoljno uticati na hronično obolele. Oprez se savetuje asmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući glavobolja i pospanost. Pažnja se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Stanje na putevima

S obzirom na to da je početak radne nedelje pojačan saobraćaj očekuje se na gradskim saobraćajnicama, dok je na najfrekventnijim putnim pravcima i autoputevima umereniji i nema zastoja. Povremeno kratkotrajni poljuskovi ili slaba kiša koji su za danas najavljeni, mogu biti urzok vlažnih ili mokrih kolvoza.
Zbog izgradnje nadvožnjaka i pristupne saobraćajnice na regionalnom putu Gojna Gora – Čačak, na mestu ukrštanja sa deonicom auto-puta Preljina – Požega, izvršeno je preusmeravanje saobraćaja sa regionlnog, na lokalni put.
Na deonici Zlatibor – Semegnjevo, večeras će biti obustavljen saobraćaj zbog održavanja međunarodnog FIS SkiROLL Kupa, saobraćaj će biti obustavljen od 18 do 20 časova, a sutra i u sredu obustava će na snazi biti od 8 do 11 sati. Saobraćaj će se odvijati prema postavljenoj privremenoj signalizaciji.
Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a slično je i na putničkim terminalima naših graničnih prelaza gde, prema  podacima Uprave granične policije, nema dužih čekanja. Na teretnim terminalima vozila se zadržavaju u intervalu od 90 do 180 minuta na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj i Hrvatskoj.

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR