Obustava saobraćaja u delu Trnave

Obustava saobraćaja u delu Trnave

0
Foto: Arhiva Dženarika Info

Zbog radova na rušenju ograde koja se nalazi pored puta, danas će u Trnavi od 09.00 do 17.00 časova biti zatvorena za saobraćaj ulica od semafora prema železničkoj pruzi. U tom periodu saobraćaj će biti preusmeren na alternativne putne pravce, prema postavljenoj privremenoj signalizaciji.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda u Prijevoru kod groblja je došlo do pucanja vodovodne cevi. Kvar će biti sanitan u toku prepodneva, a za vreme radova može doći do kratkotrajnog isključenja sa vodovodnog sistema na pomenutoj lokaciji.
Zbog radova na zameni vodovodnih priključaka u Balkanskoj ulici, moguće je redukovano snabdevanje vodom u ulici dok traju radovi.
Na području Gornjeg Milanovca od 9.00 do 12.00 sati bez vode će biti potrošači u delu Mlakovca, a od 9.00 do 13.00 časova na Rudniku, u naselju Jabučar.

Elektrosnabdevanje

Zbog planiranih radova u trafostanici Mali Raj na Rudniku, od 9.00 do 14.00 časova bez napona će biti izvod za Hadži Đerinu ulicu i naselje Jabučar, kao i ogranak za trafostanicu koja napaja Zemunsko odmaraliste na Rudniku. Zbog ovih radova celo područje Rudnika ostaće bez struje dva puta u toku dana u trajanju po 15 minuta i to od 9.00 do 9.15 i od 13.45 do 14.00.

Bioprognoza

Očekivana biometeorološka situacija imaće povoljan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Osobama sa respiratornim tegobama savetuje se oprez tokom jutra. Preporučuje se adekvatno odevanje i umerena fizička aktivnost.

Hitna pomoć

Očekivana biometeorološka situacija imaće povoljan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Osobama sa respiratornim tegobama savetuje se oprez tokom jutra. Preporučuje se adekvatno odevanje i umerena fizička aktivnost.

Stanje na putevima

Ponedeljak donosi pojačan intenzitet saobraćaja, naročito u prepodnevnim satima kada se na prilaznim putevima većih gradovah kao i na gradskim saobraćajnicama očekuje veći broj vozila. Na putevima trasiranim duž rečnih tokova, po kotlinama i dolinama magla je prisutna u jutarnjim i večernjim satima što od vozača zahteva posebnu opreznost. Veliki je broj deonicama gde su još uvek radovi u toku i gde je izmenjen režim saobarćaja.
Radovi na mostu preko Čemernice na putu između Preljine i Konjevića produženi su do 17. novembra. U zoni radova, vozila se naizmenično propuštaju, a u satima pojačanog saobraćaja moguće je stvaranje dužih kolona zbog čega se na ovoj deonici usporeno prolazi.
Na deonici Kneževići – Bela Zemlja – Užice, saobraćaj se do srede potpuno obustavalja u vremenu od 8 do 14 časova zbog radova na mostu „Sušica“. Vozači mogu koristiti lokalni put oko Mačkata.
Prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja, dok teretna motorna vozila čekaju uobičajeno na izlazima ka Mađarskoj i Hrvatskoj a se na pojedinim teretnim terminalima zadržavaja se kreću i do 120 minuta.
Za vozače iz Srbije od danas prestaje da važi obaveza posedovanja Zelenog kartona prilikom ulaska motornim vozilom u Bosnu i Hercegovinu, a isto važi za vozila sa tablicama Bosne i Hecegovine koja ulaze u Srbiju.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR