[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Obustava saobraćaja u Trnavskoj ulici zbog radova na vodovodnoj mreži

Vodosnabdevanje

Zbog radova na priključenju stambenog objekta na vodovodnu mrežu u Trnavskoj ulici u Čačku i danas će doći do obustave saobraćaja u delu ulice, ali prema rečima nadležnih u čačanskom Vodovodu, neće dolaziti do isključenja vode. Do 15 časova biće zatvoren deo Trnavske od Ulice Strahinjića Bana ka raskrsnici sa ulicom Dr Dragiše Mišovića, a od 15 časova će biti slobodna jedna traka i saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.
U delu naselja Vukosavljevića kosa i u Jezdinskom polju kod broja 1 registrovani su kvarovi koji će biti sanirani u toku prepodneva, a za vreme radova moguće je kratkotrajno zatvaranje vode na pomenutim lokacijama.
U Gornjem MIlanovcu će zbog radova na saniranju kvarova od 9 do 10 sati bez vode biti potrošači u Ulici Milovana Glišića, 9 do 11 sati doći će do prekida u snabdevanju vodom u Despotovačkoj ulici, a od 10 do 13 časova u Lominoj.

Bioprognoza

Biometeorološke prilike mogu nepovolјno uticati na nervno labilne osobe i cerebrovaskularne bolesnike. Kod osetlјivih osoba mogu se javiti razdražlјivost, glavobolјa i nesanica. U saobraćaju je neophodan dodatni oprez.

Hitna pomoć

Lekari čačanske Hitne pomoći su u toku prethodna 24 sata pregledali 20 pacijenata u ordinaciji, a na terenu su intervenisali 36 puta. U Gornjem Milanovcu su evidentirana 24 ambulantna pregleda i četiri kućne posete.

Saobraćajna policija

U toku jučerašnjeg dana u Čačku se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih. U Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima nije bilo saobraćajnih nezgoda. Pripadnici saobraćajne policije zaduženi za kontrolu brzine kretanja biće do 22 časa na frekventnijim saobraćajnicama u Čačku.

Stanje na putevima

Vozači i danas moraju biti spremni na promenljive uslove vožnje zbog nestabilnog vremena, česte kiše i povremeno jačih pljuskova, naročito u centralnoj, južnoj i jugoistočnoj Srbiji. Magla, sumaglica i niska oblačnost dodatno otežavaju vidljivost i usporavaju saobraćaj na putevima koji vode kroz kotline i klisure. Saobraćaj se na autoputevima i glavnim putnim pravcima odvija bez zastoja osim na deonicama na kojima se izvode radovi.
Danas do 18 časova biće obustavljen saobraćaj na deonici Preko brdo – Odvraćenica na Goliji zbog asfalterskih radova. Alternativni putni pravci su Ivanjica – Preko brdo – Duga Poljana – Novi Pazar ili Novi Pazar – Ušće – Ivanjica.
Zbog radova na ispitivanju probnog opterećenja mosta preko Banjske reke, sutra će od 11 do 13 časova i 30 minuta na deonici Raška – Novi Pazar, saobraćaj biti obustavljan u četiri faze od po 15 do 20 minuta.
Do 31. jula zbog radova je obustavljen saobraćaj na prilazu Kopaoniku iz pravca Jošaničke Banje, a alternativni obilazni putevi vode preko Rudnice ili Brusa. Usporena vožnja vozače očekuje i na magistrlanom putu od Pakovraća ka Užicu, gde se zbog radova na pojačanom održavanju vozila se na pojedinim deonicama naizmenično propuštaju.

 

 

 

Поделите вести