Претрага
[rstr_selector]

Обустављен саобраћај на деоници Краљево-граница са Црном Гором због асфалтерских радова

Уз стабилизацију временских услова која је прогнозирана за данас, очекује се боља проходност путева и слабији интензитет саобраћаја у односу на претходне дане. Посебан опрез се саветује на путевима у источном делу Србије, због обилних падавина које су најављене у том делу земље, поручују овог јутра из АМСС.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије“, данас ће у периоду од 8 до 12 и од 13 до 17 часова, због асфалтерских радова, на снази бити обустава саобраћаја на путу Краљево – државна граница са Црном Гором, деоница Рибариће – Мехов Крш. Алтернативни путни правац је Нови Пазар – Пазариште – Тутин – Мехов Крш – државна граница са Црном Гором.

До 20. јуна се изводе радови на вијадукту на обилазници око Чачка, на деоници Коњевићи – Чачак, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

На путном правцу Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, до 30. јуна се изводе радови на редовном одржавању пута, и то радним данима, у периоду од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, док се викендом враћа редован режим саобраћаја.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на нашим терминалима нема дужих задржавања за путничка возила, док теретна возила и даље повремено чекају од 3 до 4 сата на улаз у Мађарску и Хрватску. Учесници у саобраћају се подсећају да у периоду променљивих временских прилика возе опрезно и прилагоде брзину условима на путу.

Поделите вести