Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Od danas obustavljen saobraćaj na deonici Lučani – Guča

stanje-na-putevimaI danas se očekuje pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je AMSS. Vozači treba da budu oprezni jer su zbog kiše kolovozi mokri i klizavi, a više pažnje za volanom neophodno je i zbog aktuelnih radova. Na više deonica od Čačka ka Užicu izvode se radovi koji u satima pojačnog saobraćaja mogu usloviti i duža zadržavanja. Zbog radova od Pakovraća ka Užicu na deonici Tučkovo – Jelen Do – Rasna – Gorjani – Uzići – Sevojno saobraćaj će se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila uz upotrebu semafora.
Alternativni putni pravac za putnička vozila je Čačak – Markovica – Lučani – Kratovska Stena, a za teretna vozila preko Jelice ka Guči, Lučanima i Kratovskoj Stena. Radovi će se odvijati do marta naredne godine.
Od danas je na snazi obustava saobraćaja na deonici Lučani – Guča za sva vozila zbog radova na lokaciji kod Liske stene.
Saobraćaj se preusmerava na putni pravac preko Markovice, Pakovraća i Graba. Radovi će se izvoditi do 15. novembra.

hitna-pomocHitna pomoć

Pomoć lekara u čačanskoj Hitnoj pomoći u toku prethodna 24 sata zatražilo je 35 pacijenata, a kućnih poseta je bilo 37. U Gornjem Milanovcu je u isto vreme evidentirano 37 intervencija od kojih 31 uordinaciji, a šest na terenu.

bioprognozaBioprognoza

Biometeorološke prilike danas će uticati nepovolјno na bolesnike sa srčanim i reumatskim tegobama, kao i na astmatičare. Meteoropatske reakcije mogu se javiti u formi slabije koncentracije i pospanosti. U saobraćaju se preporučuje dodatni oprez.

policijaUprava saobraćajne policije

Prema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu u prethodna 24 sata dogodile su se četiri saobraćajne nezgode od kojih tri u Čačku u kojima nije bilo povređenih, dok je u saobraćanoj nezgodi koja se dogodila u Lučanima jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Kontrola brzine kretanja vozila na saobraćajnicama u Čačku planirana je od 14.00 časova do 03.00 sata posle ponoći.

bebee-servis-obrPorodilište

U čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođeno je pet beba, tri dečaka i dve devojčice, a u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu u isto vreme su rođena tri dečaka.

Поделите вести