Претрага
[rstr_selector]

Од вечерас измена режима саобраћаја на деоници Таково-Клатичево

Из ЈП „Путеви Србије” су саопштили да ће због реконструкције државног пута у оквиру радова на изградњи обилазнице око Горњег Милановца, вечерас од 22 часа бити обустављен саобраћај на деоници Таково-Клатичево. Саобраћај ће се од Такова ка Горњем Милановцу одвијати општинским путевима кроз Таково, Брусницу и Горњи Милановац, а од Горњег Милановца ка Такову државним путем од Гојне Горе преко Прањана и Бершића до Клатичева, па државним путем II B реда до општинских путева кроз Врнчане, Калиманиће и Синошевиће.

Са ауто-пута Милош Велики ка Горњем Милановцу, возила која се крећу из правца Bеограда могу се искључити на петљи Љиг, а возила која се крећу из правца Чачка на петљи Прељина, на магистрални пут, до Горњег Милановца. Након искључења на петљи Прељина, до Такова се долази обилазно – магистралним путем до Љига, па ауто-путем до Такова.

Данас и сутра ће се изводити радови на одржавању ИТС опреме и система за управљање тунелима у тунелу Шарани. Данас ће се радови изводити у периоду од 9 до 18 часова у тунелској цеви ка Чачку, а саобраћај ће бити преусмерен на двосмерно одвијање супротном тунелском цеви, у смеру ка Bеограду.

Сутра ће се радови изводити од 9 до 14 часова, у тунелској цеви ка Bеограду, уз одвијање саобраћаја претицајном траком, док ће возна бити затворена за саобраћај.

Поделите вести