Претрага
[rstr_selector]
Sanja i Kaća Dimić

Odličan start takmičarske sezone za čačanski karate klub „Pobednik 032”

Na prvom turniru sezone 2019/2020 „Funakoshi Cup“, održanom u Kruševcu 16. februara, takmičari karate kluba “Pobednik 032” predstavili su svoj grad i klub sa 4 takmičara.

U izuzetno teškoj konkurenciji takmičari su se u svoj grad vratili sa 6 odličja. Luka Mladenović je osvojio dve srebrne medalje u disciplinama kate i dogovoreni sparing, Sanja Dimić je pobednik i nosilac zlatne medalje u disciplini borbe i bronzane medalje u disciplini kate. Kaća Dimić je osvojila srebrnu medalju u disciplini borbe, kao i srebrnu medalju u katama.

Takmičari su predstavili izuzetan karate i veštinu sportske fer borbe

Ono što je posebno zanimljivo je to što su se Sanja i Kaća Dimić susrele u borbi za prvo mesto u borbama, a u finalu jedna protiv druge predstavile su izuzetan karate i veštinu sportske fer borbe, gde je Sanja osvojila prvo mesto i tako postala šampion u borbama.

KK „Pobednik 032” je imao još jednog predstavnika u katama i dogovorenom sparingu, Suzanu Jerinić, koja ovog puta nije uspela doći do odličja, ali je pokazala fer i sportsku borbu.

– S obzirom  na to da su deca imala pauzu i da je ovo prvi turnir u novoj sezoni, izuzetno sam zadovoljna rezultatima postignutim na ovom takmičenju. Pohvalila bih sve svoje takmičare i čestitala im na postignutom uspehu. Posebno bih pohvalila Sanju Dimić, takmičarku kojoj je ovo treći nastup u borbama, a koja iz dana u dan pokazuje sve veću želju za napretkom. Uprkos povredama koje je dobila na putu do finala, nije odustala i pružila je priliku meni kao treneru i svim prisutnima da uživamo u pravoj demonstraciji onoga što karate zaista predstavlja, rekla je Marija Petković, majstor karatea, višestruki državni i evropski šampion i svetski vicešampion JKA SHOTOKAN FEDERACIJE SRBIJE.

KK Pobednik 032

Karate klub „Pobednik 032” vrši upis novih članova u karate školu. Treninzi se održavaju svakog ponedeljka, srede i petka od 19:30 do 21:00 čas u sali Doma kulture u Konjevićima.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *