Претрага
[rstr_selector]

Odloženi radovi na dalekovodu u Ivanjici

eps malaRadovi na dalekovodu koji su bili planirani za danas u ivanjičkom naselju Bukovica su odloženi, kažu u pogonu Elektrodistribucije u Ivanjici i dodaju da će o datumu izvođenja radova potrošači biti naknadno obavešteni. Planiranih isključenja struje nema ni na području Čačka, Gornjeg Milanovca i Dragačeva, gde nisu zabeleženi ni kvarovi, tako da će svi potrošači biti uredno snabdeveni strujom.

voda servis malaPrema informaciji iz čačanskog Vodovoda na gradskom području se beleži uredna isporuka vode, dok će u delu Preljine u toku pre podneva biti zatvorena voda zbog saniranja kvara u blizine škole. U Gornjem Milanovcu nema kvarova, kao ni planiranih radova na vodovodnoj mreži, tako da neće biti prekida u snabdevanju vodom.

hitna pomoc malaPomoć lekara u čačanskoj Hitnoj pomoći u toku prethodna 24 sata zatražile su 24 osobe, dok su na terenu lekari intervenisali 37 puta. U Gornjem Milanovcu lekari su u stanici Hitne pomoći pregledali 28 pacijenata, a obavili su i 10 kućnih poseta, dok su najviše posla imali ivanjički lekari koji su obavili 70 hitnih intervencija, od kojih 5 na terenu.
Prema oceni bioprognostičara nastavlja se period povolјnih biometeoroloških prilika za većinu hroničnih bolesnika i meteoropata. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima u jutarnjim satima. Umerena fizička aktivnost je preporuka svima, dok meteoropatske reakcije mogu biti izražene u blažem obliku.

porodiliste malaIzveštaj iz čačanskog porodilišta ovoga jutra je identičan jučerašnjem što znači da su u toku prethodna 24 sata rođene dve bebe i to dečak i devojčica, dok je u porodilištu u Gornjem Milanovcu juče je na svet došao jedan dečak.

policija znacka malaPrema podacima iz čačanske Policijske uprave u toku jučerašnjeg dana u Moravičkom okrugu dogodile su se tri saobraćajne nezgode, od kojih dve u Čačku, a jedna u Gornjem Milanovcu u kojima su lakše telesne povrede zadobile dve osobe.

radarska-kontrola malaRadarske kontrole biće do 14 časova na gradskim saobraćajnicama u Čačku i na deonici od Preljine ka Majdanu.

 

 

Поделите вести