OŠ „Ratko Mitrović“ domaćin Republičkog takmičenja iz engleskog jezika

OŠ „Ratko Mitrović“ domaćin Republičkog takmičenja iz engleskog jezika

0

Čačak će u nedelju, 8. maja, biti domaćin Republičkog takmičenja iz engleskog jezika, koje će biti održano u OŠ „Ratko Mitrović“.

Đuro Ceranić, direktor škole kaže da je, s obzirom na to da u osnovnim školama u Čačku već godinama nema Republičkih takmičenje, ovo velika odgovornost, a ujedno je izazov biti organizator jednog završnog takmičenja iz najmasovnijeg i najvažnijeg stranog jezika koji se izučava u osnovnim školama.

– Uložili smo velike napore da se što bolje organizujemo i da u što boljem svetlu prezentujemo nas kao ustanovu, a naravno i sam grad Čačak. U našu školu će u nedelju doći 360 učenika sa svojim nastavnicima iz svih većih gradova naše zemlje. Očekujemo oko 600 gostiju, dok su učesnici koji dolaze iz udaljenijih gradova već od danas u Čačku, rekao je Ceranić.

– U planu je da u nedelju, dok učenici budu radili svoje testove, organizujemo jedan kraći izlet za nastavnike kako bi upoznali Čačak i okolinu, a pre svega Ovčarsko-kablarsku klisuru, naše manastire, brdo Ljubić, čačansku crkvu i sve ostale znamenitosti našeg grada, istakao je direktor OŠ „Ratko Mitrović“.

POSTAVI ODGOVOR