Претрага
[rstr_selector]

Osam beba u Moravičkom okrugu

beba-porodiliste-80x80Porodilište

U čačanskom porodilištu u prethodna 24 sata rođeno je sedam beba, dok je u milanovačkom porodilištu rođena jedna beba.

vodaVodovod

Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda” u toku dana ne bi trebalo da bude radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana. U Gornjem MIlanovcu će zbog kvarova na vodovodnoj mreži doći do prekida u snabdevanju vodom korisnika u Takovskoj ulici do 13.00 časova, Solunskoj i Ulici Sremskog fronta do 14.00 časova, kao i u Ulici Braće Avramovića, do 12.00 časova.

policijaPolicijska uprava

Prema informaciji iz čačanske Policijske uprave, u protekla 24 sata u Čačku su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povređenih. Radarske kontrole biće do 22.00 časa na teritoriji grada.

hitna-pomocHitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku u toku prethodna 24 sata intervenisala je 75 puta, od tog broja 33 pregleda je obavljeno u ordinaciji, a 42 na terenu. U Gornjem Milanovcu je bilo 35 intervencija od kojih je 29 u ambulanti, a šest na terenu.

bio-prognoza-4-servis-obrBioprognoza

Danas se očekuje povolјna biometeorološka situacija, termički uslovi u domenu optimalnih vrednosti usloviće smanjenje uobičajenih tegoba kod svih hroničnih bolesnika. Zbog povećanog UV zračenja neophodna je adekvatna zaštita i izbegavanje direktnog izlaganja suncu. Moguća je pospanost.

Поделите вести