Претрага
[rstr_selector]

Osam saobraćajnih nezgoda na putevima Moravičkog okruga

Policijska uprava

Prema podacima Policijske uprave, proteklog vikenda na putevima Moravičkog okruga dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda. U Čačku su se dogodile četiri nezgode u kojima nije bilo povređenih, u Gornjem Milanovcu jedna u kojoj je jedno lice zadobilo lakše telesne povrede, u Lučanima dve nezgode u kojima su lakše povređena dva lica, dok je u saobraćajnoj nezgodi u Ivanjici povređena jedna osoba.

Hitna pomoć

Lekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 sata pregledali 28 pacijenata u ordinaciji i 44 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 33 ambulantna pregleda i 13 kućnih poseta.

Bioprognoza

Iznad našeg područja i danas će se zadržati relativno nepovolјna biometeorološka situacija za hronične bolesnike. Meteoropatske reakcije u formi nervoze, glavobolјe i bolova u kostima najizraženije će biti u zapadnim, jugozapadnim, južnim i jugoistočnim predelima. Učesnicima u saobraćaju je neophodna maksimalna pažnja.

Porodilište

Poslednji dan u ovoj godini donosi nam pet lepih vesti iz čačanskog porodilišta. Prema jutrošnjim informacijama, za vikend je rođeno pet beba, tri devojčice i dva dečaka. U Gornjem Milanovcu ovog vikenda nije bilo porođaja.

Vodovod

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, u Prislonici iznad „Doma” i u Stančićima je došlo do pucanja vodovodnih cevi. Kvarovi će biti sanirani u toku dana, a time i snabdevanje vodom normalizovano. Nakon što cev bude popravljena, može doći do zamućivanja vode u cevima, pa treba otvoriti sva točeća mesta do pojave bistre vode. U Gornjem Milanovcu neće biti prekida u snabdevanju vodom.

Поделите вести