Osim u ABA 2 „Borac“ će igrati i u KLS

Osim u ABA 2 „Borac“ će igrati i u KLS

Odluka o učešću na oba takmičenja doneta je posle sastanka sa rukovodstvom Košarkaškog saveza Srbije; Marko Ivanović optimističan, bez obzira na napor koji takvo učešće iziskuje

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posle razgovora sa Predragom Danilovićem, predsednikom Košarkaškog saveza Srbije, Košarkaški klub „Borac“ doneo je odluku da će ove sezone, osim u ABA 2 ligi, igrati i u Košarkaškoj ligi Srbije. Marko Ivanović, direktor „Borca“, podseća da samo klubovi iz ABA 2 lige moraju da igraju na oba takmičenja i naglašava da će to biti naporno, ali da će se igrači „Borca“ brzo reorganizovati.

Borac nikada nije radio protiv interesa KSS“

– „Borac“ nikada ništa nije radio protiv interesa Košarkaškog saveza Srbije. Nijedan „Borčev“ igrač nikada nije otkazao učešće u bilo kojoj selekciji, a to smo pokazali i letos kada je Đoković, posle otkaza koje je 25 igrača dalo Univerzitetskoj ekipi, prihvatio poziv i bio jedan od njihovih najboljih igrača. Sa predsednikom Košarkaškog saveza Srbije smo imali kvalitetan sastanak na kojem nam je predočeno koje bismo posledice imali kada ne bismo igrali i u Košarkaškoj ligi Srbije. Odluka je možda nepovoljna za nas u ovom trenutku jer samo „Dinamik“, „Vršac“ i „Borac“ moraju da igraju dva takmičenja dok klubovi iz ABA 1 lige ne moraju, bar ne u ovoj sezoni. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije nam je naglasio da bi isti aršini bili i da je u pitanju velika četvorka, rekao je Ivanović.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR