[rstr_selector]

Osmica u čačanskom porodilištu

Porodilište

beba-novorodence-servis-obr-80x80-malaLekari i babice u čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata imali su pune ruke posla s obzirom na to da je rođeno osam beba i to šest devojčica i dva dečaka.

Vodosnabdevanje

voda-servis-obrNa Spomen parku kod broja 46 došlo je do kvara na vodovodnoj mreži. Za vreme radova na saniranju kvara moguće je kratkotrajno zatvaranje vode, a u čačanskom Vodovodu kažu da će kvar biti saniran u toku pre podneva. U ostalim delovima grada snabdeanje vodom je redovno. U Gornjem Milanovcu je do 12.00 sati bez vode Kragujevačka ulica, a do 15.00 naselje Beršići.

Hitna pomoć

hitna-pomocPomoć lekara u Hitnoj medicinskoj službi u Čačku u toku prethodna 24 sata zatražilo je 39 osoba, dok su lekari na terenu intervenisali 49 puta. Milanovačka Hitna pomoć intervenisala je devet puta na terenu, a u ordinaciji je pregledano 26 pacijenata, dok je u Ivanjici evidentirano 80 ambulantnih pregleda i 10 kućnih poseta.

Bioprognoza

bioprognozaOčekuje se pobolјšanje biometeoroloških prilika, a izvesne tegobe su moguće kod osoba sa psihičkim obolјenjima. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti nervoza i smanjena radna sposobnost. Učesnicima u saobraćaju preporučuje se oprez.

Policijska uprava

policijaPrema podacima iz Uprave saobraćajne policije u Čačku se u toku jučerašnjeg dana dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba teško povređena U Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće do 12.00 sati u Zablaću a do 22.00 časa na gradskim saobraćajnicama u Čačku.

Поделите вести