Ostoja Mijailović: I rođaci imaju pravo da učestvuju

Ostoja Mijailović: I rođaci imaju pravo da učestvuju

Nova zamenica gradonačelnika Čačaka rođaka je narodnog poslanika SNS Ostoje Mijailovića, koji smatra da mladima treba dati šansu i da rođački odnosi sa tim nemaju nikakve veze

0

Odmah pošto je gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, predložio Milicu Dačić za svoju zamenicu, u javnosti su se pojavile spekulacije da je predlog uslovila njena rođačka veza sa narodnim poslanikom Srpske napredne stranke, Ostojom Mijailovićem. Mijailović ne spori da mu je Milica Dačić rođaka, ali u tome ne vidi ništa sporno.

„Mi smo se i u kampanji zalagali za to“

– Radi se o jednoj mladoj osobi koja je dobila svoju šansu u Čačku, a mi smo se i u kampanji zalagali za to da se mladima da šansa. Verujem da će Milica Dačić dati sve od sebe da taj posao obavlja onako kako treba pred narodom. Ona je moja dalja rođaka, ali njen izbor nema nikakve veze sa našim rođačkim odnosom. A i rođaci, familija i prijatelji imaju pravo da učestvuju u svakom poslu. Nju je gradonačelnik predložio za svoju zamenicu na našem odborničkom klubu i odbornici su prihvatili njegov predlog. Naravno da je taj predlog usaglašen i sa vrhom stranke, rekao je Mijailović.

POSTAVI ODGOVOR