Otkriveni kradljivci bakra, rakije i sportske opreme

Otkriveni kradljivci bakra, rakije i sportske opreme

0

Užička policija je rasvetlila pet krivičnih dela teška krađa i jedno krivično delo krađa, koja su izvršena u Požegi i Užicu, a protiv tri izvršioca je podnela krivične prijave.

Policija je u krugu fabrike prehrambenih proizvoda, u krađi zatekla muškarca starog 35 godina iz Požege, protiv koga će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela teška krađa i jedno krivično delo teška krađa u pokušaju. Sumnja se da je on u poslednja tri meseca ulazio u krug ovog preduzeća, sekao i odnosio bakarne kablove, lim i aparate za gašenje požara, čime je pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 840.000 dinara.

Podneta je krivična prijava i protiv Požežanina starog 48 godina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. On je iskoristivši odsustvo vlasnika, ušao u kuću u selu Duškovci i otuđio rakiju i prehrambene proizvode, ukupne vrednosti oko 12.000 dinara.

Policijski službenici su podneli krivičnu prijavu protiv i Požežanina starog 24 godine, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo krađa. Sumnja se da je on, iskoristivši nepažnju zaposlenih u sportskoj radnji otuđio trenerku vrednosti oko 6.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR