[rstr_selector]

Otvoren novi importerski centar Iveco Auto Čačka u Makišu

Preduzeće Auto Čačak komerc juče je otvorilo novi Iveco importerski centar u Makišu na Obrenovačkom putu. Ova kompanija je od 1. januara postala ovlašćeni distributer iveko kamiona za celu Srbiju. Milenko Kostić, vlasnik Auto Čačka kaže da je u ovaj centar uloženo 5 miliona evra.

– Otvorili smo importerski centar na Makišu na prostoru od 10.000 kvadratih metara sa 2,5 hektara prostora za parking mesta. Tu se nalazi i veliki salon za Iveko kamione, a služiće i za carinsko skladište za škodu jer na Novom Beogradu već postaje tesno s obzirom na to da je obim posla veliki. U ovaj centar koji smo juče otvorili, Auto Čačak grupa je uložila 5 miliona evra i služiće i jednoj i drugoj firmi. Prošle godine smo otvorili centar i u Novom Sadu, a imamo i centar Iveka u Krnjači, a ovaj importerski centar u Makišu će služiti da opslužuje sve centre u Srbiji.

Glavni čovek Iveca na otvaranju

– Na otvaranju je bilo 500 zvanica, a gost nam je bio Pierre Lahutte, prvi čovek Iveka, koji je prvi put u Srbiji bio prošle godine kada smo konkurisali sa poziciju importera. Ispoštovao nas je i bio je veoma zadovoljan, kao i cela kompanija Auto Čačka, rekao je Milenko Kostić.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести