[rstr_selector]
Image by Oto Zapletal from Pixabay

Planirana isključenja struje u delu Dragačeva i Požege

Elektrosnabdevanje

U Čačku i Ivanjici nema planiranih isključenja struje za danas, u Gornjem Milanovcu su planirani radovi na elektromreži koji neće uslovljavati isključenja, a u Dragačevu će zbog radova na dalekovodu od 8.00 do 15.00 časova bez struje biti sela Lučani, Lisice i Negrišori.
Na području Požege od 8.00 do 17.00 časova bez električne energije biće potrošači u delu Guglja, Jelen dolu, Papratištu, Tabanovićima, Loretu, Tučkovu i delu Donje Dobrinje.
Iz čačanske Elektrodistribucije su za sutra najavili radove na mreži niskog napona zbog kojih će od 09.00 do 14.00 časova bez električne energije biti potrošači u Brđanima, zaseok Kneževići oko magistralnog puta. Od 09.00 do 09.30 bez električne energije će ostati svi potrošači na teritoriji Brđana kao i u većem delu Milićevaca.

Vodosnabdevanje

Radovi na vodovodnoj mreži u Kulinovačkom polju juče nisu završeni, biće nastavljeni danas u toku prepodneva kada je moguće kratkotrajno isključenje vode, na posdručju grada vodosnabdevanje je uredno, a i u Gornjem Milanovcu se jutros beleži uredna isporuka vode.

Bioprognoza

Usled očekivane biometeorološke situacije posebna opreznost se savetuje osobama sa disajnim i srčanim problemima. Reumatski bolovi, pospanost i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se adekvatno odevanje, kao i povećana koncentracija svih učesnika u saobraćaju.

Hitna pomoć

U toku prethodna 24 sata, u hitnim medicinskim službama u Čačku i Gornjem Milanovcu evidentirano je nešto manje intervencija u odosu na prethodne dane. U Čačku su lekari pregledali 21 pacijenta u ordinaciji, a na terenu su intervenisali 30 puta. U Gornjem Milanovcu je evidentirano 17 ambulantnih pregleda i pet kućnih poseta.

 

Поделите вести