Planirana isključenja struje zbog radova na seči rastinja

Planirana isključenja struje zbog radova na seči rastinja

0
Foto: Dženarika Info
Elektrosnabdevanje

Zbog neophodnih radova na seči rastinja u zoni dalekovoda na području Ivanjice, danas od 08 do 16 časova bez struje će biti potrošači iz Deretina, Ravne Gore, Podjavora, Maskove, Kušića, Milandže i Bele Crkve. Zbog istih radova, za sutra je planirano isključenje struje u mesnoj zajednici Erčege, u vremenu od 08 do 17 časova. A zbog remonta dalekovoda, sutra od 08 do 16 časova struju neće imati potrošači sa područja Andrića, Vujičića, Milatovića, Gornjeg i Donjeg Dupca, Kaone, Brezovica i Livada.

Zbog planiranih radova na seči rastinja u zoni dalekovoda na području Gornjeg Milanovca, danas od 10 do 14 časova bez struje će biti deo Gornjih Branetića.

Vodosnabdevanje

Iz JKP ,,Gornji Milanovac“ saopštavaju da su zbog pucanja vodovodne cevi bez vode trenutno potrošači u delu Brđana. Dežurne ekipe su na terenu i rade na otklanjanju kvara, a uspostavljanje redovnog vodosnabdevanja očekuje se u toku prepodneva.

Stanje na putevima

Prema informaciji iz JP „Putevi Srbije“, moguća je pojava magle na putevima, posebno na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. Vozačima se savetuje da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.

Od ponedeljka 5. do srede 7. decembra, saobraćaj na putnom pravcu Ribariće – Brnjak biće obustavljan periodično od 07 do 13 časova zbog asfaltiranja kolovoza. Alternativni putni pravac je Raška – Jarinje.

Na putom pravcu Aranđelovac – Banja – Topola, kod Banje, do 8. decembra se izvode radovi na sanaciji kolovoza na putu, pa se u periodu od 07 do 17 časova vozila propuštaju naizmenično mobilnim semaforima. Alternativni putni pravac je Aranđelovac – Krćevac – Topola.

Do 15. decembra su produženi radovi na rekonstrukciji kolovoza na deonici Kostojevići – Varda, gde se saobraćaj povremeno odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici magistralnog puta Novi Pazar – Ribariće, kod skretanja za Paljevo izvode se radovi na rekonstrukciji mosta koji će trajati do 14. decembra. Na mostu je za saobraćaj zatvorena leva traka iz pravca Novog Pazara, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci.

Prema informacijama iz Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Saobraćajna policija

Prema informacijama iz Uprave saobraćajne policije, jučerašnji dan je protekao bez saobraćajnih nezgoda.

Radarska kontrola će tokom celog dana biti na području Čačka.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR