[rstr_selector]

Планирани радови на електро мрежама у Моравичком округу

Због радова на редовном одржавању далековода и трафостаница, до 15 часова без електричне енергије ће бити део Кулиноваца, потес Чукара и део Топаловог Брда око хале Бојовић.

У Горњем Милановцу данас ће се изводити радови на мрежи ниског напона због којих ће до 15 часова без електричне енергије бити потрошачи у Хајдук Вељковој улици и деловима Таковске, Чесменске, Ломине, Рајићеве и Курсулине улице.
Настављају се радови на нисконапонској мрежи због којих ће и данас  до 16 часова без електричне енергије бити део Љутовнице, који се напаја са трафостанице Оташевићи, извод за Шилопај, затим потрошачи који се напајају са трафостанице Пауновића поље на изводу за Таково и део Рудника, заселак Градови на изводу за Ивковиће, док ће од 13 до 16 часова без електричне енергије бити део Савинца на изводу према Такову.

У Драгачеву се од данас изводе радови на далеководу због којих ће до суботе 2. марта од 7 до 18 часова без електричне енергије остајати потрошачи у деловима Котраже, засеоци Мечани, Луковићи и Николићи и делу Вучковице, заселак Несторовићи.

 

Поделите вести