Претрага
[rstr_selector]

Планска искључења електричне енергије у Моравичком округу због радова на мрежама

Данас ће због радова на замени стубова и реконструкцији мреже до 14 часова без електричне енргије бити потрошачи у Вујетинцима и у делу Горње Бреснице, потес Марићи и Клик.
На подручју Горњег Милановца до 17 часова планирано је искључење у делу Рудника који се напаја са трафостанице Салаши, на изводу за Миленковиће и у делу Јабланице, изводи према Благојевићима и Хаџићима. До 16 часова електричну енергију неће имати потрошачи у Клатичеву који се напајају са трафостанице Пауновића поље, извод према Крстовићима.

На подручју Гуче и Лучана данас неће бити искључења електричне енергије због радова, а у Ивањици ће се изводити радови на одржавању мреже ниског напона, због којих ће до 18 часова без електричне енергије бити потрошачи у Косовици, у засеоку Орестјевићи.
Сутра ће се изводити радови на далеководу за Ивањицу због којих ће од 8 до 13 часова делови Драгачева бити без електричне енергије и то потрошачи са подручја Белице, Живице, Виче, Милатовића, Горњег и Доњег Дубца, Каоне, Ртију, Котраже, Вучковице и Луковића.

Поделите вести