[rstr_selector]

Планска искључења струје на подручју Чачка, Горњег Милановца, Драгачева и Ивањице

Према информацији из Диспечерског центра Електродистрибуције Чачак, данас ће због радова на редовном  одржавању трафостаница и далековода  од 9 до 12 сати без струје бити Индустријска зона око бензинске станице „Спонит“, а 9 до 15 часова струју неће имати потрошачи у Видови, Међувршју и Пријевору око хлорне станице, као и у  Мојсињу, Доњој Горевници и у Остри, заселак Костићи.

Из Електродистрибуције у Горњем Милановцу обавештавају да се данас настављају радови на мрежи ниског напона, због којих ће од 9 до 15 часова без струје бити делови Клатичева, засеоци Грујићи и Пурићи и део Љутовнице, заселак Јеремићи.

На подручју Драгачева, најављени су радови до 23. фебруара на реконструкцији дистрибутивне електроенергетске мреже, због чега сваког дана од 9 до 15 часова без струје остаје део Вучковице, заселак Миросавићи.

Из Електродистрибуције у Ивањици најављују радове на раскресу растиња у зони далековода који ће се изводити од 8 до 17 часова, а у том периоду без струје ће бити потрошачи у насељу Читлук.

Поделите вести