[rstr_selector]

Планска искључења струје у Моравичком округу

Из Диспечерског центра Електродистрибуције Чачак за данас су најављени радови на редовном одржавању далековода због којих ће од 8 до 17 часова без електричне енергије бити потрошачи у делу Милићеваца, око некадашњег рудника, а од 9 до 16 часова потрошачи у Мрчајевцима и делу Доње Горевнице према Морави, заселак Каљавац.

На подручју Горњег Милановца од 8 до 16 часова изводиће се радови на санацији квара на нисконапонској мрежи на Руднику, и у том периоду без струје ће бити заселак Градови. Планирани су и радови на реконструкцији мреже ниског напона због којих ће од 9 до 16 часова без струје остати потрошачи у Клатичеву који се напајају са трафостанице Пауновића Поље, извод према Крстовићима.

Према обавештењу из погона Електродистрибуције у Ивањици данас ће се изводити радови на раскресу растиња у зони далековода Грабовица – Церова који ће условити прекид у снабдевању електричном енергијом од 8 до 17 часова потрошачима у засеоку Миловићи. Поред тога, изводиће се радови на редовном одржавању мреже ниског напона, због којих ће од 9 до 12 сати без електричне енергије бити лева страна Улице Венијамина Маринковића, од Супових стамбених зграда до Црњевачког моста.

На територији Дрaгачева данас ће без струје бити потрошачи у центру Тијања и делу Вирова који се напајају са трафостанице Бошковићи. У питању су радови на нисконапонској мрежи који ће се изводити од 8 до 17 часова.

Поделите вести