Počela kupališna sezona na gradskim bazenima u Čačku

Počela kupališna sezona na gradskim bazenima u Čačku

Radno vreme bazena je svakog dana od 8,30 sati do 20 časova. Nema ograničenja u broju posetilaca, a ležaljke su postavljene na metar rastojanja

0
Foto: Dženarika Info

Iako je plan bio da kupališna sezona na gradskim bazenima počne ranije, loši vremenski uslovi to nisu dozvoljavali, pa su bazeni tek danas primili prve kupače i to uglavnom najmlađe sugrađane, rekao je Mićo Brković, upravnik bazena.
– Imamo po prognozi dva dana lepog vremena, ali već za nedelju je najavljeno loše vreme. Međutim, ovo je već je krajnji datum kada treba da otvorimo bazen, tako da smo odlučili da počnemo da radimo. Pored redovnog hlorisanja vode u gradskom vodovodu to je učinjeno i dodatno, tako da nema razloga za zabrinutost jer je zaštita kupača na prvom mestu. Nema nikakvog ograničenja u broju posetilaca, s tim što su ležaljke postavljene na metar rastojanja. Radno vreme bazena je svakog dana od 8,30 sati do 20 časova, a u slučaju lošeg vremena bazeni neće raditi.

Cene ulaznica iste kao prošle godine

– Dnevne karte koštaju 150 dinara, mesečne su 2.000, a sezonske 4.000 dinara što je najisplativije za kupače. Moram da kažem da cene dnevnih i mesečnih karata nisu menjane već duži niz godina, jedino su sezonske prošle godine malo poskupele. Unošenje hrane na bazen nije dozvoljeno, to je uobičajena praksa. Studenstski centar će vršiti prodaju hrane i pića koji će moći da se konzumiraju na prostoru koji je za to predviđen, rekao je Brković.

POSTAVI ODGOVOR