[rstr_selector]
Foto Dženarika info, Arhiva

Počela rekonstrukcija nadvožnjaka na obilaznici oko Čačka

Radovi na rekonstrukcijinadvožnjaka na obilaznici oko Čačka, čiji je početak bio najavljen za 1. april ove godine, počeli su danas.

Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika Čačka, nije želeo da komentariše razloge zbog kojih je početak radova kasnio skoro dva meseca. On je najavio da će radove sutra obići čačansko gradsko rukovodstvo i delegacija Javnog preduzeća „Putevi Srbije”.

Predviđena trasa za odvijanje saobraćaja

rekonstrukcija-vijadukta-3Tokom trajanja radova, saobraćaj iz pravca Užica prema Beogradu odvijaće se preko postojećeg nadvožnjaka u jednom smeru, uz povremeno propuštanje teretnog i autobuskog saobraćaja iz pravca Beograda ka Užicu, što će biti regulisano privremenim semaforima.

Putnički saobraćaj iz pravca Beograda ka Užicu kretaće se od isključenja na petlji posle mosta na Zapadnoj Moravi, ulicama Nikole Tesle, Kulinovačko polje Potes 4, Radenka Janjića, Dragiše Mišovića, Bulevarom oslobođenja i nazad na obilaznicu oko Čačka.

Teretni i autobuski saobraćaj iz pravca Beograda ka Užicu ide preko nadvožnjaka uz naizmenično propuštanje saobraćaja iz pravca Užica ka Beogradu koji će imati prioritet. Alternativni pravac za putnički saobraćaj iz pravca Beograda ka Užicu je od petlje u Konjevićima kroz gradske saobraćajnice.

Radovi će se izvoditi po fazama do 29. avgusta i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести