Počelo krpljenje rupa na čačanskim ulicama

Počelo krpljenje rupa na čačanskim ulicama

Saniraju se rupe u ulicama Kralja Petra Prvog, Cara Dušana, Župana Stracimira, Nemanjinoj, kao i na kružnom toku kod kafane „Car Lazar“, a radove obavljaju dve ekipe

0

Krpljenje rupa na saobraćajnicama u centru Čačka počelo je danas, kaže Miloš Čekanović, rukovodilac urbanističko-tehničkog sektora u Javnom preduzeću „Gradac”. Na ulicama ima dosta oštećenja, pa su na njihovom saniranju angažovane dve ekipe.

– Saniraju se rupe u ulicama Kralja Petra Prvog, Cara Dušana, Župana Stracimira, Nemanjinoj, kao i na kružnom toku kod kafane „Car Lazar”. Ima dosta udarnih rupa koje su povelikih dubina, može doći do oštećenja automobila, pa smo zbog toga angažovali dve ekipe. Takođe, biće sanirane i rupe koje su već krpljene, jer se dešava da izvođač radova ne obavi dobro svoj posao, pa ga vraćamo da to popravi o svom trošku, kaže Čekanović.

Radovi u Ulici 10 obustavljeni zbog kiše

Prema njegovim rečima, radovi u Ulici Veselina Milikića nisu prekidani ni tokom praznika, dok u Ulici 10 trenutno nema radova zbog loših vremenskih uslova.

– Radovi u Ulici Veleslina Milikića su u toku, „Vodovod” ima neke intervencije na fekalnim i vodovodnim šahtama, a preduzeće „Ratko Mitrović” sa svojim podizvođačima radi Ulicu. Što se tiče Ulice 10, trenutno se ne radi zbog kiše koja pada ovih dana, a sledeće nedelje bi trebalo da se krene sa instalacijama gasa u toj ulici, navodi sagovornik.

POSTAVI ODGOVOR