Претрага
[rstr_selector]
Foto: Arhiva Dženarika info

Počelo saniranje čačanskih saobraćajnica

Saniranje gradskih ulica u Čačku počelo je pre petnaestak dana kada su okrpljene udarne rupe u glavnim ulicama, kažu iz Javnog preduzeća „Gradac”. Nastavak radova na saobraćajnicama na kojima postoje oštećenja očekuje se nakon potpisivanja ugovora sa izvođačem radova.

Dr Dragiše MišovićaUlegnuće u Ulici Dr Dragiša Mišović biće sanirano ove godine

U Ulici Dr Dragiša Mišović, u neposrednoj blizini nekadašnjeg bioskopa „Prag”, već par godina postoji ulegnuće na jednom delu kolovoza. Miloš Čekanović, tehnički direktor „Gradca”, kaže da to ne ugrožava saobraćaj, ali da će biti sanirano u toku ove godine.

– To je do prošle godine bio regionalni put, odnosno državni put drugog reda, međutim, prešao je u nadležnost grada Čačka. Znamo da taj problem postoji i planirano je da to ulegnuće bude okrpljeno ove godine. Trenutno nije nebezbedno za saobraćaj, ali svakako planiramo da intervenišemo i utvrdimo šta je dovelo do toga da deo kolovoza potone, kaže Čekanović.

Поделите вести

Један одговор

  1. Kada ce ulica 601 biti asfaltirana ?Jer rupa do rupe je a kocke stoje vec 3 god kada je vodovod na visr mesta raskopavao zbog cevi.Ako se vec kroz gorivo izdvaja za odrzavanje puteva i registracija,logicno bi bilo da neko vidi da nesto nije uredu.Nije dovoljno zaposliti na budzet i deliti plate vec tu platu mora da opravda radom i zalaganjem za sredinu i grad koji zastupa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести