[rstr_selector]

Почиње „Интеракција 2023”

Фестивал кратког документарног филма „Интеракција 2023“ почиње у недељу 6. августа 18. издањем Студентског филмског кампа, током којег ће 15 студената режије, камере, монтаже, дизајна звука и продукције из 12 земаља снимити три кратка документарна филма у Чачку, Пожеги и Ужицу. Филмови ће бити приказани 22. августа на затварању другог издања Фестивала „Интеракција” у Културном центру у Чачку, а традиционално дан касније и у Дворани Културног центра Београда.

Јединствен едукативни сегмент „Интеракције” је и Радионица документарног филма која ће у 11. издању, од 16. до 23. августа, окупити 28 филмских професионалаца из 15 земаља, који ће имати прилику да кроз програм предавања унапреде знања и вештине из креативног документарног филма, као и да кроз консултације са туторима радионице развијају своје пројекте.

У жељи да омогуће сусрете публике, аутора и учесника, организатори „Интеракције” су прошле године покренули и Фестивал кратког документарног филма, чије ће друго издање бити одржано од 16. до 23. августа истовремено у Чачку, Пожеги и Ужицу.

Програм кампа „Интеракција 2023” https://www.interaction.rs/sr/program-kampa/

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *