Претрага
[rstr_selector]

Počinje popravka javne rasvete u Čačku, prioritet ulice koje su u potpunom mraku

Javna rasveta u nekim od glavnih čačanskih ulica, kao što su Nemanjina i Bulevar Tanaska Rajića, već par meseci ne funkcioniše, zbog čega se ovi delovi grada nalaze u delimičnom ili potpunom mraku.

Prema rečima Miloša Čekanovića, tehničkog direktora „Gradca”, ugovor sa izvođačem radova koji vrši popravku uličnog osvetljenja je potpisan, tako da rešavanje ovog problema može da počne već danas. Čekanović ističe da su prioritet one ulice koje su potpuno neosvetljene.

Najpre hitna oštećenja, a potom i zamena pregorelih sijalica

– Na prvom mestu su trafostanice u kojima su pregoreli osigurači, gde ne radi celo polje ili cela ulica. Posle toga ćemo napraviti dinamiku izvođenja radova prema prioritetima. Izvođač radova je konzorcijum preduzeća „Nikola Tesla” i „Elektrovat”. Oni su od danas na terenu, tri ekipe će rešavati ta hitna oštećenja, a onda će u toku godine menjati sijalice koje ne rade, kaže Čekanović.

Поделите вести

Један одговор

  1. Osvetljenje u Cacku je katastrofalno.Nikada gore.Za mojih 55 god ne pamtim da je bilo losije nego poslednjih 4-5 god.Izgleda xa je neko bivsi tender bas odradio na stetu gradjana.Privati o nekoj ekonomicnosti sijalica koje su postavljene suludo je.To je isto kao kada u kuci stavis sijalice od 25wati i deci kazes kako se stedi a oni ostadose bez ociju.Postavite osvetljenje da se vidi a ne da se igramo zmurke.Bar da bude kao obilaznica oko grada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести