[rstr_selector]

Почињу радови на мосту преко Мусине реке у Адранима, могући застоји на путу Краљево – Мрчајевци

Према информацији из ЈП „Путеви Србије“ данас почињу радови на мосту преко Мусине реке у Адранима, на делу магистралног пута Краљево – Мрчајевци, због којих ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила помоћу семафора. С обзиром на велику оптерећеност овог путног правца, повремено може долазити до формирања колона па возачи могу очекивати спорији пролазак овом деоницом.

У току су радови на деоници магистралног пута између Златибора и Борове, где се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила семафорском сигнализацијом.

Сличан режим саобраћаја очекује возаче и на делу пута између Кокиног Брода и Прибојске Бање, а путари су присутни и на две деонице магистралног пута између Косјерића и Пожеге.

Због радова је обустављен саобраћај на деоници регионалног пута који од петље Таково води до Горњег Милановца, обилазни правац води преко Бруснице и Клатичева, а до Горњег Милановца може се и преко петље Љиг.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема дужих задржавања, а теретна возила на граничним прелазима Хоргош и Батровци на излазу из земље чекају пет сати, на Шиду три сата, а на Келебији и Прешеву сат времена.

Поделите вести