Претрага
[rstr_selector]

Појачан интензитет саобраћаја и сезона радова захтевају већи опрез у вожњи

Налазимо се на почетку летње туристичке сезоне што доноси све већи број возила на најфреквентнијим путним правцима. Из Оперативног центра АМСС саопштавају да је стање на граничним прелазима променљиво и да време задржавања може бити дуже пре свега на граничним прелазима Прешево и Градина на излазним терминалима, као и на Хоргошу на уласку у нашу земљу.

Појачан интензитет саобраћаја и сезона радова захтевају већу опрезност и више стрпљења уколико на некој деоници дође до успореније вожње или се створи колона због радова.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, на деоници магистралног пута Мрчајевци – Краљево код Адрана,  успостављен је привремени режим саобраћаја  преко девијације према постављеној сигнализацији.

На деоници Горњи Милановац – Прељина, до 15. септембра од 7 до 17 часова, изводе се радови на одржавању моста преко реке Деспотовице. У зони радова, на мосту, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

Због радова на деоници од Парменца до Овчар Бање саобраћај се радним данима од 8 до 16 часова, одвија уз наизменично пропуштање возила.

На деоници Трбушани – Коњевићи – Чачак – Самаила на снази је забрана саобраћаја за теретна возила преко 12 тона.

Према подацима Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима тренутно нема дужих задржавања.

Поделите вести