Претрага
[rstr_selector]

Појачан саобраћај ка излетиштима и туристичким местима

На путевима ка викенд насељима, излетиштима и туристичким местима данас се очекује појачан саобраћај, а на путевима на којима се изводе радови могући су краћи застоји.

Продужени су радови на замени дилатација на мосту после тунела Брђани, на деоници ауто-пута Таково-Прељина, у смеру ка Паковраћу. У зони радова затворене су претицајна и возна трака, саобраћај се одвија зауставном, док је у тунелу Брђани затворена претицајна трака.

Саобраћај је измењен на делу магистралног пута Паковраће-Марковица због радова на изградњи ауто-пута Милош Велики и одвија се наизменичним пропуштањем возила. Исти режим очекује возаче и на деоници Паковраће-Кратовска стена, од Паковраћа до Асановца, где су у току  радови на одржавању коловоза.

Радова има и на деоници магистралног пута између Златибора и Борове Главе, где се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорима.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на путничким терминалима задржавања нису дужа од 15 минута, док се теретна возила на граничном прелазу Батровци, на излазу из Србије, задржавају сат времена, а на Градини два сата.

Поделите вести